4 personen:
Burgers
350g Rundergehakt
150g Varkensgehakt (of half om half)
half gesnipperd uitje
evt beetje gesnipperde bosui of prei kan ook.
Worcestersaus
Groene Tabasco
Panneer meel (Half kopje ongeveer)
Ei
Beetje Ketchup
Broodjes
Cheddar (Niet die nepplakjes kunsttof, gewoon even naar de kaasboer, lokale kaas of gruyere kan ook gewoon prima)
Blaadjes ijsbergsla
Dun gesneden plakken Tomaat
Dun gesneden uienringen
Saus
Potje Coctail mix (augurkjes, zilveruitjes, dat werk)
Goed uit laten lekken en pureren (staafmixer)
4 eetlepels Mayonaise
4 eetlepels Ketchup
2 eetlepels Mosterd
Worcester scheutje
Tabasco (indien gewenst) 2 kleine scheutjes
Geef de burgers vorm en kerf met je mes een raster in alletwee de kanten van de burger (anders gaan ze bol staan)
Hete pan op middelhoog vuur, 3 minuten aan de ene kant en 3 minuten aan de andere kant met deksel gesloten. doe het plakje cheddar op de burgers voor de laatste minuut (deksel weer op de pan)